eCommerce platform bij Eurocross

Digitale transformatie van de hulpverlening van Eurocross, de SOS alarmcentrale van Achmea.

Ontsluiten, digitaliseren en optimaliseren van alle hulpverleningsprocessen voor opdrachtgevers, hulpverleners en eindklanten.

Als consultant en projectmanager selecteerden wij het nieuwe, toekomst vaste, technologische platform, de service- en implementatiepartners. Vervolgens hebben wij de “proof of concepts” uitgevoerd en het programma opgestart.

Het resultaat; de analyse van de beschikbare DXP platformen en hun implementatie partners. De markt vergeleken op basis van de Magic Qudrant aanpak van Gartner, partijen gescoord op basis van de praktische toepasbaarheid, haalbaarheid en betaalbaarheid binnen de hulpverlening van Eurocross.

Na succesvolle selectie en uitvoering van de “proof of concept” hebben we de besluitvorming gefaciliteerd van de technologie, cloud- en implementatie partners en dit vervolgens overgedragen aan de staande organisatie

“Samenwerking met Arend-Jan kenmerkt zich door “overzicht door inzicht” en de daarop gebaseerde aanpak, resultaten en commitment.” Geert van der Steen, Eurocross Assistance, Informatie Manager

Terug naar referenties >