Delta Lloyd

‘Arend-Jan is someone who understands strategic- / tactical- and operational level and knows how to act. He is someone who quickly makes the content his own.’

Richard Tahoe, Team Manager IM

“Arend-Jan was betrokken bij een zeer omvangrijk programma. Binnen dit programma was Arend-Jan als projectmanager verantwoordelijk voor het kop-staart neerzetten van een nieuw verzekeringsproduct. Dit product diende ketenbreed te worden geïmplementeerd waarbij een nauwe samenwerking tussen de sales – en verzekeringsorganisatie werd vereist.

Arend-Jan was verantwoordelijk voor het neerzetten van een stuk governance waarbij dit gewaarborgd bleef. Naast pricingstrategie, opstellen business requirements was Arend-Jan ook verantwoordelijk voor de IT-realisatie. Dit hield o.a. in de upgrade van de website naar een meer hedendaagse look-and-feel (responsiveness) en alle aanpassingen +  interfacing naar de back-end systemen.

Arend-Jan is iemand die zowel op strategisch/ tactisch niveau als operationeel niveau weet te acteren. Hij is iemand die snel de inhoud eigen maakt. Hij beschikt over een prima set aan politieke voelsprieten die hem ondersteunen om de omgeving/ stakeholders adequaat te managen.”

Terug naar referenties >