ONZE OPLOSSING.

Bij ons staat de klant centraal. In samenwerking met ons zult u uw Big Data gaan gebruiken, uw communicatiekanalen effectief inzetten en de klantreis in kaart brengen om uw organisatie om te vormen naar een klantgerichte organisatie.

Onze visie op transformatie

De basis gaat over klanten, dat u weet wie uw klanten zijn. Dat u regelmatig contact met uw klanten onderhoud, daarbij voortdurend leert wat uw klanten belangrijk vinden.

Via welke communicatie kanalen willen zij graag met u als leveranciers communiceren. Leg dit voorkeur kanaal dan ook vast!

Langzaam maar zekere bouwt u aan uw eigen 360 graden klantbeeld. Naarmate de digitale contacten toenemen bouwt u via uw digitale communicatiekanalen zelfs aan de opbouw van uw eigen Big Data. Met de basis op orde kunt u starten met het leggen van verbanden!

Prioriteren van uw contacten en uw klanten via het juiste kanaal op de juiste wijze benaderen met een bij uw klant passend aanbod.

De medewerkers van Blue Oranggroup zijn één van de eerste professionals in het vakgebied “Customer management”. Wij hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van mensgerichte verandering. Onze aanpak zorgt ervoor dat veranderingen in uw organisatie geaccepteerd en geborgd worden. 12 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet als collega’s en herkende onze gemeenschappelijk passie. Wij staan klaar uw bedrijf of instelling klantgerichter te maken in de wereld van de digitale transformatie.

Onze aanpak, stap voor stap >

Onze specialisaties

Samenwerken versterkt en inspireert! Samen met u, kijken we naar uw kansen om uw klant nog beter te helpen! Door maximale inzet van uw medewerkers zorgen wij voor draagvlak voor de verandering. Door onze jarenlange kennis en ervaring hebben wij het overzicht, voeren de regie en daar waar nodig zijn wij in staat om specifieke capaciteit en kennis in te zetten.

Oscar en Arend-Jan zijn één van de eerste professionals in het vakgebied “Customer management”. Wij hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van mensgerichte verandering. Onze aanpak zorgt ervoor dat veranderingen in uw organisatie geaccepteerd en geborgd worden. 12 jaar geleden hebben wij elkaar ontmoet als collega’s en herkende onze gemeenschappelijk passie. Wij staan klaar uw bedrijf of instelling klantgerichter te maken.

Mee over onze specialisaties >

Referenties van onze klanten

Oscar´s core competence is in his all round knowledge of CRM right from the strategic positioning of CRM, well down to the nitty-gritty details is implementing. Apart from being a specialist advisor Oscar is also a very experienced programme manager and an all-round nice person to work with.’

John Tettert, Manager ICTKAMER VAN KOOPHANDEL

Arend-Jan is de beste programma manager die we op het Atlantis programma hebben gehad, de 4e in 3 jaar tijd.  Hij heeft een zeer goede houding en werkinstelling, zet zich in met gedrevenheid, hij neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat, brengt enthousiasme, -energie, openheid en collegialiteit.

Edwin Smaal, Head of Business Development NN INSURANCE INTERNATIONAL

‘Cooperation with Arend-Jan characterized by“ view by understanding “and the resulting approach, results and commitment.’

Geert van der Steen, Informatie ManagerEUROCROSS ASSISTANCE