DE FINANCIËLE DIENSTVERLENING.

Deze sector is zeer veranderlijk. Onze ervaringen leren ons hoe wij in deze snelle sector de klanten in het vizier kunnen houden. Graag helpen wij uw organisatie om de focus richting de klant te leggen.

Transformatie in deze sector

De financiële- en verzekeringen sector zijn sterk economisch gedreven. Daarmee is deze sector vroegtijdig gedigitaliseerd op het gebied van financiën, klantgegevens, risico objecten en producten en diensten.

Verder hebben in deze sectoren veel fusies en overnames plaats gevonden. Bij de integraties van organisaties en producten zijn veel efficiency slagen gemaakt en automatisering projecten ingevoerd om kosten te besparen. Door al dit integreren, rationaliseren en reorganiseren speelt digitalisering een belangrijke rol en is tevens vele jaren data beschikbaar.

De ervaring van ‘ING Investment Management’

ING Investment Management (nu NN Investment Partners) introduceerde voortdurend nieuwe investeringsfondsen voor internationale markten. Sommige fondsen gingen goed ander fondsen liepen minder goed. Voor al deze fondsen werden op continue basis kosten gemaakt.

We zijn een grote opruim actie gestart door niet goed presteren fondsen samen te voegen met wel goed presterende belegging strategieën en slecht presterende fondsen te liquideren. Dit leidde niet alleen tot een enorme verbetering van de performance maar eveneens tot een enorme reductie van jaarlijks terugkerende kosten.

Lees meer >

Onze samenwerking bij ’Delta Lloyd’

Het starten van een programma voor de herpositionering van het Ohra label en de herinrichting van de belangrijkste online verkoop van de particuliere schade producten (Auto-, Huisdieren- en Woon verzekeringen).

Dit programma vroeg ketenbrede aanpassingen in zowel de product omgeving (VTA @vance van het Particuliere Schade Bedrijf van Delta Lloyd) als ook het inrichten van de responsive Multi Channel Aanvraag straten van de Commerciële divisie (MCA voor tablet en smartphone in de website van Ohra.nl).

Lees meer >